15 شوال 1443
به گزارش خبر کارشناس روابط عمومی آموزش و پرورش تولمات ؛اسمعیل امامی ( رئیس اداره ) ، هدف از تشکیل نشست را در جهت بهینه سازی فعالیتها و بالا بردن کیفیت آموزشهای دینی در مدارس عنوان کرد .
سپس حجت الاسلام علیرضا ابراهیم زاده ضمن تشکر از همکاری اداره آموزش و پرورش تولمات با اداره تبلیغات اسلامی جهت برگزاری این جلسات ، تعلیم و تربیت را بسیار مهم برشمرد و افزود : یکی از سیاست های سازمان تبلیغات اسلامی برگزاری کارگاه آموزشی برای اقشار تاثیرگذار می باشد و یکی از این اقشار شما قشر فرهنگیان می باشید و شما می توانید در انتقال مفاهیم دینی برای فرزندان این مرز و بوم که شما را به عنوان الگوی خود در زندگی می شناسند بسیار اثرگذار باشید .
در ادامه اسعد نصاری مدرس کارگاه گفت : یکی از مطالبی که قرآن به آن اشاره می کند این است که پرورش مقدم بر اموزش میباشد و هدف از تعلیم این است که انسان به مقام انسانیتی برسد که برایش در نظر گرفته شده و علم هم وسیله ای است برای رسیدن به این هدف .
وی اضافه کرد : انسان اگر از نظر اخلاق و پرورش ساخته نشود علم برای او ضرر دارد نه فقط برای او بلکه برای جامعه .