22 شوال 1443
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران به نقل از فیروزکوه، پس از مشخص شدن ابتلای دو دانش آموز شهرستان فیروزکوه به بیماری بدخیم خونی، در کمترین زمان ممکن، پویشی از سوی چند تن از معلمان این منطقه با هدف جمعآوری و تأمین بخشی از هزینه درمان این دانشآموزان تشکیل و با استقبال کم نظیر فرهنگیان، خیرین و اولیا شهرستان فیروزکوه همراه شد.
در این پویش، در طول یک ماه مبلغی بالغ بر ۹۰۰ میلیون ریال، جمع آوری و در اختیار نماینده دبیران قرار گرفت تا بخشی از هزینه درمان این دو دانشآموز پرداخت شود.
شایان ذکر است، فرماندار این شهرستان به دعوت مدیر آموزش و پرورش و به همراه جمعی از اعضای شورای معاونین این اداره با حضور در منزل این دانشآموزان جویای حال آنها شده و در جریان روند درمانی شان قرار گرفتند.
اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، به نمایندگی از تمامی فرهنگیان این استان از این عمل خداپسندانه تجلیل و تقدیر نموده و برای تمامی دانش آموزان ایران اسلامی آرزوی سلامتی می نماید.